Od tvoraca Poli kobasice:
POLI LUNCH BOX

Ludi za Poli
gdje god bili

pogledaj video

Pogled u unutrašnjost

Pažljivo konstruirano novo Poli pomagalo POLI LUNCH BOX nije čarobna škrinjica, ali u njega možemo sakriti različite delicije: Poli sendvič ili Poli kobasicu. U njegovoj unutrašnjosti ima dovoljno prostora i za omiljeni sok, jabuku ili manji desert.

Privlačan dizajn, jednostavna upotreba

Elegantim oblikom POLI LUNCH BOX prati linije Poli kobasice i zato ga je lako zamijeniti za novu torbicu neke poznate robne marke. Poli boja i oblik u formi Poli kobasice funkcionalno dopunjuju poluautomatski način otvaranja i automatsko zatvaranje.

Privlacen desing lunchbox zaprt sivo

Sigurno i bezbrižno na svakom koraku

POLI LUNCH BOX ima sve što očekujete od prijenosne kutije za hranu. Mehanizam zatvaranja i morfologija proizvoda omogućavaju da je hrana u njemu dobro zatvorena i cijelo vrijeme svježa. Pomagalo je testirano i može doći u kontakt s hranom. Može se i reciklirati.

Sigurno i bezbrižno na svakom koraku_levo Sigurno i bezbrižno na svakom koraku_desno

Poli odsada s vama gdje god bili

Zbog idealne veličine i oblika POLI LUNCH BOX možete staviti u svaku torbu: mušku, žensku, školsku, putnu, sportsku... A stao bi i u malo veći džep. I vaš uvijek svježi Poli sendvič spreman je za put. Kada vam zakruli u želucu, ne brinite, samo otvorite svoj POLI LUNCH BOX.

Poli gdje god_leva Poli gdje god_desna

Kako do POLI LUNCH BOXA?

POLI LUNCH BOX dostupan je u maloprodajnim trgovinama Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec gdje će vam ga pokloniti uz kupnju dvije 500 gramske Poli kobasice te na promocijama u odabranim trgovačkim centrima.

 

Poli promocije Maloprodaje PPP