PRAVILA I UVJETI

OPĆE ODREDBE

 

Svrha promotivne kampanje Poli Petice u organizaciji tvrtke Perutnina Ptuj Pipo Čakovec je povećati prepoznatljivost branda Poli.

Prvi dio promotivne kampanje POLI PETICE Perutnina Ptuj d.d. 1. koji traje u periodu od 3.4. do 1.6. u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji tvore:

 

  • promotivna događanja s košarkaškim natjecanjem u virtualnoj stvarnosti VR PETICE

Kalendar događanja objavljen je na www.poli.com.hr

Završni događaj s izvlačenjem dobitnika nagrade Poli Petice održat će se 21.5.2019. u PP PIPO ČK, Rudolfa Steinera 7, 40000 Čakovec, a dobitnici će biti objavljeni na web I fb stranicama te javno objavljeni u okviru Poli Maratona 1.6.2019. u Ptuju.

Završna humanitarna akcija sa nagradnim izvlačenjem osnovnih škola “S Lukom Dončićem Hi5 / Lopte za škole“ koje će primiti poklon pakete, bit će u jesenskom dijelu, objavljeno na www.poli.com.hr

 

  • nagradna igra POLI PETICE

za sudionike VR i internet natjecanja sa izvlačenjem za glavnu nagradu obuhvaća dvije ulaznice na NBA natjecanje u sezoni 2019-20, s prijevozom i smještajem.

Najboljih 100 sudionika VR evenata Perutnina Ptuj i Poli nagraditi će simboličnim nagradama (majicama i košarkaškim loptama). Simbolične nagrade se dijele i na promocijskim događajima odnosno VR eventima.

 

Humanitarna akcija Hi5 petice / lopte za škole sa Lukom Dončićem

 

Hi5 Petica je pozdravna gesta koju sudionik na kraju natjecanja podijeli sa animiranim Lukom Dončićem. Hi5 petice se pretvaraju u nagradni paket košarkaških lopti, koji Perutnina Ptuj / Poli daruje nagradnim izvlačenjem odabranim osnovnim školama. Detaljnije u poglavju 1.1.

 

NAGRADNA IGRA POLI PETICE I NAČIN SUDJELOVANJA

 

Sudionici koji se prijave na događaj / igru / natjecanja / akciju koji se odvijaju u sklopu VR eventa, sudjeluju na vlastitu odgovornost, pri čemu je isključena odgovornost od ozljeda i drugih problema koje mogu uzrokovati VR igre i računalne igre od strane Perutnine Ptuj.

Nagradna igra Poli Petice pravila:

 

Način sudjelovanja:

 

Nagradna igra vezana je uz dolazak na jedan od VR EVENATA Poli Petice i igranje VR igre na istom eventu, te nije vezana uz kupnju proizvoda.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici trebaju:

 

✓ PRIJAVITI SE KOD POLI HOSTESE na jednom od organiziranih POLI VR EVENATA

 

·Prijava uključuje i osobne podatke te u slučaju da je riječ o maloljetnoj osobi potpis i suglasnost roditelja – staratelja

·Preuzeti svoju narukvicu sa jedinstvenim QR kodom i ID brojem 

 

 

✓ ODIGRATI DO KRAJA IGRU POLI PETICE NA VR EVENTU

 

·Igra uključuje virtualno bacanje lopti pomoću aplikacije, rukavica i naočala te se odnosi na ubacivanje lopti u koš sa 5 različitih pozicija 

·Cilj je zabiti 5 koševa u VR košarci: 5 lopti, 5 postaja, 120 sekundi

·Zabijeni koš sa običnom loptom donosi 1 bod, a sa Poli loptom 2 boda

 

 

✓ NAKON IGRANJA NA POLI VR EVENTU POTREBNO JE

 

· Prijaviti se unutar 48h od igranja POLI PETICA na eventu na www.poli.com.hr 

· Prijava je moguća na ova 2 načina:

i. S telefonom učitati QR kod ili 

ii. Unijeti svoj ID broj sa narukvice

·Ukoliko se unutar 48h od igranja na POLI VR eventu igrač ne prijavi na navedeni web njegove petice se brišu, a time i mogućnost sudjelovanja u igri za glavnu nagradu

·Zatim je potrebno podijeliti svoj video snimak sa eventa POLI Petice na svom fb profilu te pozvati sve svoje prijatelje da u što većem broju glasaju za video igrača pod njegovim ID brojem 

·Svaki igrač ima točno 7 dana za prikupiti što veći broj like-ova, dijeljenja i komentara, a što veći odaziv daje mu veću mogućnost da osvoji glavnu nagradu

·Na konačni rezultat i ishod nagradne igre utječe: VR rezultat x broj fb odaziva na igračev video POLI PETICE

·Ukoliko se uvrsti u 100 najboljih, sudjeluje u ždrijebu za glavnu nagradu koja će biti izvučena na izvlačenju 21.5.2019. te objavljena na webu, fb-u Ludi za Poli do 1.6.2019.

·Pravila nagradne igre sa svim detaljima nalaze se i na: www.poli.com.hr 

 

 

2.1 sakupljanje VR bodova na natjecanju VR PETICE

 

Sudjelovanje na natjecanju VR PETICE je uvjet sudjelovanja u nagradnoj igri POLI PETICE.

Sakupljeni bodovi na VR eventima su ključni faktor za ulazak u top 100 i ždrijeb nagradne igre i to tako da se pomnože osvojeni bodovi i broj Fb odaziva (detaljnije u poglavlju 2.2).

 

Prijava za igranje VR PETICE 

 

Kandidati se na natjecanje VR PETICE prijavljuju na dan održavanja EVENTA kod prijave u igru. Kandidat kod prijave hostesi navede svoje korisničko ime, što znači da je to njegovo ime, odnosno pseudonim pod kojim se sprema snimka odnosno igranje. Ukoliko se pojave 2 ili više osoba sa jednakim imenom, isti se mora nadopuniti odgovarajućim znakom – slovom, brojkom. 

 

Korisničko ime se ispiše:

- na ekranu ispred sudionika VR igre

- na ekranu na popisu u ljestvici najboljih ako se isti nalazi među njima

- u njegovom video kolažu PETICE (detaljnije u istom poglavlju, točki (c)), koja je osnova za ulazak u nagradnu igru PETICE u zbroju.

 

b) Kratki opis natjecanja VR PETICE i bodovanje

VR PETICE je košarkarska igra u virtualnoj stvarnosti a traje max. 2 minute unutar kojih je cilj zabiti 5 koševa sa različitih pozicija. Na svakoj poziciji je 5 lopti, od toga 4 lopte nose po jedan bod, a jedna, posebno označena lopta nosi dva boda. Igrač stavi VR naočale i rukavicu za igranje te ima pravo na jedno probno natjecanje i na raspolaganju mu je kratak trening, koji ne ulazi u njegov konačni rezultat.

 

Najveći mogući rezulat je ukupno 30 bodova, pri čemu je 4 x 5 pogodaka vrijedno po 1 bod i zadnje bacanje posebnom loptom po 2 boda.

Na kraju VR igre dolazi pozdraviti sa Hi5 animirani Luka Dončić, koji pruži dlan za Hi5 Peticu. S klikom na animiran Dončićev dlan sudionik može sudjelovati u dobrotvornoj akciji Hi5 petice / lopte za škole, pri čemu se označava i njegov rezultat na VR natjecanju. Hi5 petica ne utječe na rezultat nagradne igre. Detaljnije o akciji Hi5 Petice / lopte za škole u opisan je i u poglavlju 3.

 

c) VIDEO SNIMKE PETICE/ Snimanje sudionika natjecanja VR PETICE

Prijavom na natječaj VR PETICE sudionik se slaže da se njegovo iskustvo na sceni i virtualnoj stvarnosti snima, a video zapis pohrani u video kolaž s njegovim korisničkim imenom u sustavu PETICE. PETICE video kolaž je osnova za eventualno sudjelovanje sudionika u nagradnoj igri i čuva se na www.petice.hr, ali sve dok njegova prijava nije aktivna za nagradnu igru Poli PETICE ista nije dostupna javnosti. Ako se sudionik ne odluči za sudjelovanje u nagradi POLI PETICE, njegov video kolaž bit će automatski izbrisan u roku od 48 sati od dana njegova sudjelovanja na natjecanju odnosno VR PETICE.

 

Kako bi se svim sudionicima osigurali jednaki uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri POLI PETICE, video-kompresije PETICE postavljaju se sljedećeg dana, dan nakon natjecanja, učitavaju se na www.petice.hr, a sudionici natjecanja VR PETICA otvaraju mogućnost prijave za nagradnu igru.

 

 

2.2 Sakupljanje bodova 

 

Faktor kojim se množe sakupljeni bodovi množi se rezultatom, da bi se dobio konačni rezultat sudionika (detaljnije u odjeljku 2.2).

Da bi se uvrstio među 100 najboljih natjecatelja, u interesu je sudionika nagradne igre da postigne što je više moguće on-line broj bodova koje dobiva prikupljanjem online reakcija (fb like, dijeljenje i komentar) na svoj video snimak Petice. Sudionik online bodove sakuplja na slijedeći način:

 

- pozivom na glasanje za svoj video POLI PETICE na www.petice.hr

- pozivom na glasanje za svoj video POLI PETICE društvenoj mreži na Facebooku, pri čemu se jednako uzima u obzir dijeljenje, maženje i komentiranje. Sudionik nagradne igre POLI PETICE zadužen je za dijeljenje svog videozapisa PETICE, a mora i uzeti u obzir Facebook standarde u uvažavanju komentara na svom video uratku.

Važno: Facebook ne organizira, ne igra niti sponzorira ovu nagradnu igru. Facebook je oslobođen svih mogućih ili drugih potraživanja od sudionika natječaja. Svi podaci i informacije bit će poslani organizatoru ili pretplatniku, nikad Facebooku.

 

Za stjecanje online bodova – like / dijeljenje i komentar, video uradak sudionika nagradne igre POLI PETICE dostupan je točno sedam dana, 168 sati od njegova zahtjeva za sudjelovanje. Čak i ako se online aktivnosti nastave bilo na www.petice.hr ili na Facebooku, nakon sedam dana, ne doprinose konačnom rezultatu u nagradnoj igri POLI 

 

 

VIP igrači

 

Upozorenje: Sudjelovanje zaposlenika u tvrtkama koje su organizatori ili izvođači promotivne kampanje POLI PETICE ili su sudjelovali u bilo kojoj od kampanja POLI PETICE, imaju pravo igrati VR igru POLI PETICE i registraciju na www.petice.hr za objavljivanje njihovog PETICE videa, ali nemaju pravo na nagradu u nagradnoj igri i bit će isključeni iz finalnog izvlačenja.

 

 

2.3 Finalno izvlačenje za glavnu nagradu nagradne igre POLI PETICE

 

Priliku za osvajanje glavne nagrade ima 100 najboljih sudionika nagradne igre POLI PETICE, odnosno oni s najvišim konačnim rezultatom svojih VR i online bodova dobivenih u roku od 7 dana nakon prijave za nagradnu igru.

Stotinu najboljih sudionika, osim prava na sudjelovanje u izvlačenju za glavnu nagradu, prima simbolične nagrade (majice, koš. loptu).

Izvlačenje i najava pobjednika nagradne igre POLI PETICE održat će se u PP PIPO ČK u Čakovcu kako je ranije navedeno 21.5. a objaviti na završnom događaju na Poli maratonu 1. lipnja 2019. godine u Ptuju.

 

 

3. HI5 PETICE ILI LOPTE ZA ŠKOLE

 

Hi5 Petica promovira dobrotvornu akciju, koja potječe iz natjecanja VR PETICE. Hi5 PETICE pretvaraju se u poklon vrećice košarkaških lopti, koje Perutnina Ptuj / Poli poklanja odabranim osnovnim školama na početku školske godine 2019-20. Hi5 je dobrodošla gesta koju je na kraju utakmice animirani Luka Dončić sudionik VR natjecanja dao svakom igraču.

Svaki sudionik VR igre na kraju igre klikom na animiranu Dončićevu ruku može pridonijeti humanitarnoj akciji darivanja škola tako da što više Hi5 PETICA skupimo kao bodova postignutih u VR natjecanju. Hi5 Petica ni na koji način ne utječe na rezultat nagradne igre PETICE i samo je volonterska gesta sudionika VR-a.

Hi5 PETICE dodan je Hi5 brojaču koji je prikazan na:

- web stranici www.petice.hr

- na satu Apple Watcha, Luka Dončić dobiva od Perutnine Ptuj u ime kampanje iste sakupljene PETICE

- na ekranima na promotivnim događajima PETICE

 

Broj osnovnih škola koje primaju PP poklone izračunava se prema formuli

500 Hi5 = 1 poklon paket za 1 osnovnu školu.

 

Odabrane škole određuje nagradno izvlačenje na dobrotvornom jesenskom zatvaranju, a poklon paketi se dodjeljuju odabranim školama na početku školske godine 2019-20.

 

 

ČAKOVEC, 11. travnja 2019.

_________________________________

1 Provedeno / u suradnji s Art Rebel 9, d.o.o.

2 Za tehnologiju virtualne stvarnosti koristimo međunarodnu kraticu VR (Virtual Reality).