KAKO SE PRIJAVITI VR POLI PETICE

 

Možete se prijaviti kod naše hostese sa odabranim imenom, ali pazite: ime se pojavljuje na ekranima i na vašem osobnom Petice videu, pa neka bude takvo da vam ne bude neugodno. Petnaest video zapisa automatski se snima tijekom VR igre i anonimno se pohranjuje na internetu na adresi www.petice.hr. Petice Videu možete pristupiti za sudjelovanje u nagradnoj igri s jedinstvenim QR kodom, ID broj vaše narukvice i to 12 do 48 sati nakon završetka natjecateljskog dana. Ako ne izvršite on-line registraciju u roku od 48 sati od dana utakmice, vaš Petice video će automatski biti brisan, a time i mogućnost vašeg sudjelovanja u nagradnoj igri.

 


Lokacije i datumi VR evenata:  • 25. 4. Zagreb, Kaptol centar
  • 26 4. Zagreb, SK Radnička
  • 27 4. Zagreb, CCO West Jankomir
  • 4.5. Split CCO
  • 5.5. Split, Mall of Split

 

 

 

KAKO SE SAMO VR NATJECANJE ODVIJA?

 

Natječete se sa VR naočalama i kontrolnim gumbom na rukavici, a koja je postavljena tako da ručka ne izmakne iz vaše ruke. U virtualnom prostoru prvo potražite crvenu / zelenu točku. Ako je točka crvena, stanite na nju i obojat će se zeleno, što znači da stojite u pravom položaju. Za početak igre, stisnite okidač na rukavici ispod okidača. Da biste izbjegli vrtoglavicu, nemojte se pomicati. Ako vam se vrti u glavi tijekom VR igre znači da ste vi jedan od ljudi kojima ne odgovara taj tip igre.

 

Trening. Kada se pojavite na VR igralištu, pogledajte desno, gdje je stalak sa tri lopte. Upravljač približite lopti. Kada loptu okruži žuti prsten, uhvatite ga s okidačem ispod pokazivača. Držite se, ciljajte u koš, zamahnite i otpustite okidač, kad god se vam to čini prikladno. Ako promašite koš i lopta se otkotrlja, ona se gubi. Ostavite je na podu i nastavite sa slijedećom loptom.

 

Utakmica. Nakon završetka treninga, automatski se nalazite na prvoj natjecateljskoj stanici. Na svakoj od pet postaja nalazi se pet lopti. Koš s narančastom loptom broji jedan bod, a koš s narančasto-žutom POLI loptom je dva. Imate na raspolaganju samo 120 sekundi, stoga ne oklijevajte. Ponekad je iskustvo VR tako snažno da zaboravite stvarnost. Dok mijenjate VR poziciju vi se zapravo ne krećete. Svi pomaci u VR su samo virtualni, ne stvarni!

 

Kako mogu dati Luki Hi5? Nakon završenih bacanja ili nakon 120 sekundi, pojavljuje se VR Luka, koji postavlja svoj dlan. Kada priđete njegovoj ruci i vašom VR rukom / rukavicom date 5 (Hi5), vaš VR rezultat se pretvara u Hi5 Petice. Time pomažete Luki da za svakih 500 bodova na Hi5 Petica daruje Poli lopte osnovnim školama.

 

Ali ovo je animacija, što kaže sam Luka Dončić? Kako je gospodin Luka Dončić u SAD-u, na ruku smo mu stavili Apple Watch sat s aplikacijom za praćenje koliko Hi5 sakupljamo i tako prima svoj virtualni duplikat. Možete pratiti Hi5 na www.petice.hr

 

Capture

MOJ REZULTAT JE TOP! GDJE JE NAGRADA?

KAKO SODELUJEM V NAGRADNI IGRI?

U nagradnu igru Poli Petice prijavite se QR kodom ili ID brojem sa svoje Petice narukvice.

 

 

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ DVORANI?

Prijava i pravila

Da biste se prijavili u nagradnu igru i pristupili svojem Petice videu, koristite svoju Petice narukvicu. Očitajte QR kod svojim telefonom ili upišite svoj ID broj na www.petice.hr . Nakon online prijave čekate svoj osobni Petice video, koji je do sada bio nevidljiv za javnost. Imate točno 7 dana kako biste dobili povratnu informaciju o vašem Petice videozapisu putem Facebooka (također se broje i želje, komentari i dijeljenje). Veći broj komentara, veća je šansa da osvojite glavnu nagradu. Pobrinite se za to da su odgovori prikladni za javnost! Odgovori prikupljeni nakon 168 sati nakon registracije ne dodaju se konačnom rezultatu.

 

Konačni rezultat koji se uzima u obzir u nagradnoj igri je VR rezultat, pomnožen brojem reakcija na Fb profilu na Petice video.

 

Ako je konačni rezultat među prvih 100, dobivate simboličnu nagradu i sudjelujete u izvlačenju za glavnu nagradu, koja će biti objavljena 1.6.2019. na Ptujskom Poli maratonu.
Glavna nagrada = 2x putovanje u SAD s letom, noćenjem i posjetom NBA u sezoni 2019-20.
Detaljnija pravila i uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri dostupni su ovdje.

 

 

Sretno!

Napomena: Facebook nije organizator turnira, nije povezan s njim i ne snosi odgovornost za njegovo izvršenje. Organizator nagradne igre u Hrvatskoj je Perutnina Ptuj PIPO Čakovec kao članica grupe Perutnina Ptuj, a koja je također odgovorna za pomoć sudionicima i rješavanje mogućih problema koji se pojave u tijeku igranja ili nag.igre.